Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Λικέρ σοκολάτας!


























Θα χρειαστούμε:

600ml νερό
250γρ. ζάχαρη
5 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη
1 κουβερτούρα
700ml κονιάκ


Πως το κάνουμε:

Βράζουμε το μισό νερό με τη σκόνη κακάο και όταν βράσει καλά, ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε το υπόλοιπο νερό με τη ζάχαρη.
Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το σιρόπι και βράζουμε για 5 λεπτά. Όταν κρυώσει το περνάμε από λεπτή σίτα και μετά ανακατεύουμε με το κονιάκ. Βάζουμε σε μπουκάλια και αφήνουμε για περίπου 2 εβδομάδες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com