Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Σπιτική λεμονάδα


























Θα χρειαστούμε:

4-5 λεμόνια (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και lime)
2 κουταλιές της σούπας μέλι ( ή 2-3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη)
μισό ματσάκι δυόσμο
3-4 ποτήρι νερό





Πως το κάνουμε:



Πολύ απλά και γρήγορα. Στύβουμε τα λεμόνια, στραγγγίζουμε καλά, ανακατεύουμε με το μέλι και το νερό. Κόβουμε το δυόσμο σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε μέσα στην κανάτα (αφού έχουμε ξεπλύνει καλά τα φύλλα του). Προσθέτουμε μερικά παγάκια και είναι έτοιμο!!!




*αν δε θέλουμε να είναι ιδιαίτερα ξινό, είτε βάζουμε περισσότερο νερό είτε λιγότερα λεμόνια. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com