Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Τρουφάκια με μαύρο μπισκότο


























Θα χρειαστούμε:


1 συσκευασία μαύρα μπισκότα
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
80 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. κακάο πικρό 
τρούφα ή μικρά καραμελάκια






Πως το κάνουμε:


Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και σε  ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο και ανακατεύουμε. Χρειάζεται απλώς να ζεσταθεί, όχι να βράσει. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κακάο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα στο τριμμένο μπισκότο. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα για να σταθεροποιηθεί, πλάθουμε σε μικρές μπάλες και περνάμε τις μπάλες πάνω από την τρούφα. Διατηρούνται στο ψυγείο, αν τα αφήσουμε πολύ ώρα έξω, θα λιώσουν. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com