Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Τρουφάκια με μαύρο μπισκότο, συνταγή 2










Θα χρειαστούμε:


1 πακέτο μπισκότα μαύρα
1 φλιτζάνι τριμμένα καρύδια
250 γρ. βούτυρο
3-4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. κακάο πικρό
1 βανίλια
1 φακελάκι τρούφα






Πως το κάνουμε:

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει αρκετά και θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα, τα καρύδια και το βούτυρο ώσπου να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε πάνω από την τρούφα. Τα βάζουμε στο ψυγείο σε τάπερ για να μη τραβήξουν υγρασία.. Σε 2 με 3 ώρες έχουν κρυώσει καλά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com