Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Αρωματισμένο νερό με καρπούζι (2)


Πριν από μέρες δοκίμασα να αρωματίσω το νερό μου με λίγο δυόσμο, lime και φράουλες. (Δείτε εδώ) Σήμερα σκέφτηκα να δοκιμάσω και με καρπούζι. Μια καλοκαιρινή ιδέα που δε χρειάζεται καθόλου κόπο. Βάζουμε σε μια κανάτα τα παγάκια, 2-3 φέτες λεμόνι και το καρπούζι.


Πως το κάνουμε: 


Αρχικά, κόβουμε μια λεπτή φέτα καρπούζι, αφαιρούμε προσεκτικά τα κουκούτσια με ένα μαχαιράκι και στη συνέχεια κόβουμε μικρότερα κομμάτια. Χρησιμοποιήσα το εργαλείο για τα μπισκότα, και έκοψα μικρές φέτες σε σχήμα καρδιάς. Αν δε θέλετε να μπείτε στον κόπο, απλώς κόψτε σε μικρότερα κομμάτια με το μαχαίρι. Τα ρίχνετε σε μια κανάτα με 2-3 φέτες λεμόνι, αφού έχετε πλύνει πολύ καλά το λεμόνι με τη φλούδα του, λίγα παγάκια, νερό και είναι έτοιμο.

Τα φρούτα δίνουν ένα ελαφρύ άρωμα στο νερό χωρίς να αφήνουν έντονη γεύση και να μας βαραίνουν. Αν δε σας αρέσουν τα κρύα ροφήματα του εμπορίου και αναζητάτε κάτι πιο ελαφρύ, δοκιμάστε το είτε με καρπούζι είτε με τα φρούτα της αρεσκείας σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com