Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια








Θα χρειαστούμε:


125γρ. κουβερτούρα 
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη











































Πως το κάνουμε:



Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρότερα κομμάτια και λιώνουμε σε μπεν μαρί. Όταν λιώσει, απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε προσεκτικά σε ειδικές θήκες σιλικόνης για σοκολατάκια. Αφήνουμε για μία τουλάχιστον ώρα σε δροσερό σημείο ή στο ψυγείο και όταν έχει κρυώσει αρκετά πιέζουμε ελαφρώς για να βγουν τα σοκολατάκια από τις θήκες.







για το δεντράκι με τη λευκή σοκολάτα χρησιμοποιήσα:



1 πλάκα λευκή σοκολάτα 125 γρ.
2 κ.σ. βούτυρο goji berry αποξηραμένα  
1 φλιτζανάκι του τσαγιού









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com