Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Κρέμα λεμονιού με μαύρη ζάχαρη































Θα χρειαστούμε:



3 αυγά
το ξύσμα ενός λεμονιού
το χυμού 3 λεμονιών
5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 
1 βανίλια
1 κ.γλ. κορν φλάουρ

































Πως το κάνουμε:




Πλένουμε πολύ καλά τα λεμόνια και κρατάμε το ξύσμα του ενός ξύνοντας με μια ξύστρα ειδική και στη συνέχεια στύβουμε τα λεμόνια για να κρατήσουμε το χυμό τους. Βάζουμε τα αυγά σε ένα κατσαρολάκι, χτυπάμε με ένα σύρμα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 8-10 λεπτά ώσπου να πήξει η κρέμα.
Μεταφέρουμε την κρέμα σε αποστειρωμένο βάζο. 




*Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κρέμα για να γεμίσουμε κέικ, τάρτες, μπισκότα ή να τη φάμε απλωμένη σε μια φέτα ψωμί. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com