Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Μυστικά για τα γλυκά μας







  • Δε χρειάζεται να βουτυρώσουμε τις φόρμες σιλικόνης, χρειάζεται όμως να περιμένουμε το κέικ ή το γλυκό να κρυώσει για να ξεφορμάρουμε
  • Χρειάζεται σε μερικές συνταγές να κοσκινίζουμε το αλεύρι έτσι ώστε να διαλυθούν οι σβόλοι αν υπάρχουν
  • Δεν καβουρδίζουμε για πολύ ώρα τους ξηρούς καρπούς, γιατί καίγονται εύκολα, μόλις ροδίσουν αφαιρούμε από τη φωτιά αμέσως
  • Ξεφουρνίζουμε τα μπισκότα αφού κρυώσουν, αν είναι ακόμη ζεστά θα σπάσουν πολύ εύκολα
  • Μπορούμε πολύ εύκολα να τρίψουμε τη μαστίχα στο μύλο μπαχαρικών αντί να την κοπανίσουμε στο γουδί
  • Για να διατηρήσουμε καλύτερα μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού είναι καλύτερα να τα βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα με καπάκι















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com